dimarts, 13 d’octubre del 2009

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "IMPREMTA BABEL" A MÓRA LA NOVA


PRESENTACIÓ A MÓRA LA NOVA DEL LLIBRE:
“IMPREMTA BABEL” DE L’AUTOR RIBERENC ANDREU CARRANZA
DIVENDRES 16 D’OCTUBRE A LES 20:30 h.
A LA SEU LOCAL D’ESQUERRA (C/SANT DOMÈNECH, 7).
LA PRESENTACIÓ ANIRÀ A CÀRREC DE
L’ESCRIPTOR LOCAL MIQUEL ESTEVE
US HI ESPEREM!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Disculpa'm alego, però, personament el trobo un autor bastant justet. He llegit 2 llibres seus editats pel CERE i, la veirtat, si ens hem de gastar els calers en això, més val que mos los aguardem per a d'altres partides que falta ens fa. Dic això amb tot el meu respecte al sr carranza, però també amb respecte a la salut intelectual comarcal.

2teixidor ha dit...

Qualsevol opinió crítica potser enriquidora, però quan esta es fa des de l' anonimat perd tota la validessa.
Quins calers t' has de gastar?????
Crec que hem d' agraïr molt, al moranovenc de naixement Andreu Carranza, que la Ribera d' Ebre no s' hagi convertit en "Lo desert de l' oblit" promogut pels que pateixen per la salut intel·lectual de la nostra comarca.

Paco Sanahuja ha dit...

Anònim, Andreu Carranza és un dels escriptors més importants que tenim ara a les Terres de l'Ebre, i és un honor poder fer la presentació dels seus llibres a Móra la Nova amb la seva presència. El seu anterior llibre l'Hibern del tigre, ha estat traduit a diferents llengües (com aquest. En poques paraules és un gran llibre que recomano os llegiu abans de fer segons quin comentaris

moranovenca ha dit...

Escrits anònims com aquest fan un penòs favor,si parlem dins de l'àmbit cultural,als que volen i pretenen dissenyar la Móra la Nova del nostre futur.
Cavernícoles,no gràcies!

Anònim ha dit...

Disculpat Anònim, el CERE, em sembla que no ha publicat res d'Andreu, més aviat, entre altres ho ha fet Planeta i editorials d'aquest tipus per tant, disculpat per desconeixement bàsic del què parles, has fotut cullerada allí on s'havia de fer servir forquilla, quins llibres has llegit, a sí calla, cap, ja que no n'hi ha ni un publicat pel Cere, ni un dels capitals, no sé si alguna obra menor ha entrat de la mà del Cere, però en fi, parlar per parlar és un esport descansat i més si es practica des de l'anonimat de voler dir sense dir, no ofén qui pot i tot això, però vés, tal vegada tingues el paladar fi i t'agradi el Cid o el Lazarillo de Tormes perquè són com tu anònims i a diferència de tu literaris al cent per cent.

Au anònim gastat els calers en una altra cosa, en aprendre idiomes per exemple agafes un llibre d'Andreu i et llegeixes les seves traduccions, te'n trobaràs més de quaranta d'idiomes vull dir, parlar de literatura sense saber-ni és ofendós i per algú que vol ofendre doblement ofendós.

Signo anònim com tu perquè penso que no val la pena dir el nom a algú que no diu res.

Anònim ha dit...

Penso que és millor dir les coses anònimament que no dir res. Escriure des de l'anonimat ha de ser tant vàlid com fer-ho amb el nom propi o suposat. Em sembla perfectament vàlid el comentari de la persona anònima, però s'hi pot estar en desacord.

Em resulta més trist i cavernícola l'estil agressiu, també des de l'anonimat de la moranovenca, que el del primer participant.

Miquel (o fulanito)

Miquel Esteve ha dit...

Aquesta nit presentem una bona obra literària, d’un autor de renom, l’Andreu. Fa uns dies es va fer la presentació de la Maternitat d’Elna, magnífica. Penso que és bo que al poble de Móra la Nova es facin presentacions de bons llibres, les organitzi qui les organitzi. La literatura, la bona literatura, es mereix homenatges com aquests. Els què vulgueu assistir-hi, crec que en gaudireu.

Miquel Esteve

PD: jo sempre signo les meves aportacions o apunts als blocs.

txema ha dit...

A mi, personalment no m'agraden les obres de Andreu Carranza, però reconec, què este és bestial, i què si val la pena en gastarse els calers. salut.

2teixidor ha dit...

Només puc dir que ha estat una acte literari d'un alt nivell:
Miquel de Ca la Plana ens ha deixat a tots bocabadats amb la el·locuent presentació i la posterior bateria de preguntes a l' autor de "La Impremta Babel".
L'Andreu Carranza ha estat tan planer com sempre i per acabar hem gaudit de la poesia de l'Albert Guiu.
Tot un luxe pels sentits!

Anònim ha dit...

Em va agradar molt la presentació del llibre. L'Andreu va ser planer en el seu llenguatge. Ens van fer sentir, viure la literatura. Podiem haver-los deixat hores i hores xerrant que no ens haguessim cansat de escoltar-los. Felicitats Miquel Esteve! i felicitats Andreu Carranza!